©  Foto:

ALFA Vesthimmerlands Musikhus

Vesthimmerlands Musikhus ALFA er et unikt byggeri i Aars, tegnet efter idé af Per Kirkeby. Huset danner rammen om store koncert- og kulturoplevelser, musikundervisning og foreningsliv.

Her findes aktiviteter på alle niveauer, fra kulturskole og gymnasium til professionelle koncerter med optrædende fra ind- og udland.
Musikhuset stod færdigt i 2008 og rummer blandt andet en koncertsal med scene og plads til 420 tilskuere samt en række undervisnings- og sammenspilslokaler i varierende størrelser. Alle lokaler er akustisk optimeret til musikudøvelse. Huset er handicapvenligt, og der er teleslynge i salen på gulvniveau.
ALFA lægger til daglig lokaler til musikundervisning i Vesthimmerlands Gymnasium & HF og Vesthimmerlands Kulturskole, samt er fast øvested for lokale korforeninger.
Som hele Vesthimmerlands kulturhus bestræber ALFA sig på at tilbyde en attraktiv række af koncerter, teaterforestillinger, foredrag, udstillinger og comedy-shows. Det sker blandt andet i samarbejde med lokale foreninger og eksterne arrangører, som lejer salen til kulturaktiviteter. Samlet set spreder arrangementerne sig over en mangfoldighed af genrer og spænder fra lokale amatørkoncerter til professionelle forestillinger med kunstnere fra den absolutte elite.
 
Handicapfaciliteter
- parkeringspladser lige udenfor indgangen til Musikhuset.
 
- Indgang særligt beregnet til kørestolsbrugere til venstre for hovedindgangen 

- Ved billetkøb husk venligst at oplyse, at du ønsker kørestolsplads. Koncertsalen har i alt 6 kørestolspladser – 4 i salen og 2 på balkon. Alle er med én tilhørende ledsagerplads. Kørestolspladserne i salen kan man komme til direkte via salsdøren. Kørestolspladserne på balkonen nås via elevator i foyeren.

- Ledsagerordning til handicappede

- Handicappede som ved bestilling af billet gør opmærksom på, at der er behov for én ledsager, kan få sin hjælper gratis med til forestilling/koncert mod forevisning af ledsagerkort.

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish