Vilsted Sø - vandring i Himmerland

Tilbage til Fremtiden

Foto: Daniel Villadsen

Tilbage til fremtiden er et udviklingsprojektet som sker i et samarbejde mellem Destination Himmerland og VisitLolland-Falster omkring fremtidens gæsteservice.

Dette projekt har til formål at omdefinere og forbedre tilgangen til produktudvikling og gæsteservice i Himmerland og VisitLolland-Falster for at øge deres konkurrenceevne og bæredygtighed.

Projektet sørger at kompetenceudvikle turismens aktører på destinationerne for at skabe konkurrencedygtige produkter, der tiltrækker besøgende og strategisk guider dem til at udforske og bruge penge hos forskellige turismeaktører. Målet er at øge gæstetilfredsheden, den lokale turismeomsætning og skabe arbejdspladser. Projektet sigter også mod at øge antallet af overnatninger, især i lavsæsonen, og forbedre den generelle turismeomsætning.

De fem hovedaktiviteter

Der er fem hovedaktiviteter i projektet, herunder analyse og strategiudvikling, produkt- og kompetenceudvikling, øget information til gæsterne, test og dataindsamling samt udarbejdelse af en inspirationsmanual. Projektet bygger videre på tidligere projekter i destinationerne, der havde fokus på digital gæsteservice og adgang til turismedata.

Projektet søger at udvikle og forbedre destinationernes gæsteservice, styrke produktudviklingen og sikre mere relevante data for at fremme vækst og udvikling. Projektet vil blive gennemført over flere år og afsluttes i foråret 2026 og er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse. Hvis du har spørgsmål kan Destinationsdirektør Johanne Bugge kontaktes. 

Støttet af

Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish