derudad Sommer Magasin 2023

Invitation til fejring af samarbejde - derudad og Destination Himmerland

Foto: Destination Himmerland

Foreningen derudad og Destination Himmerland inviterer til en hyggelig eftermiddag på Røverstuen i Rebild, hvor vi markerer og fejrer det nye samarbejde om at sætte fokus på oplevelser i Himmerland. 

Nyt samarbejde sætter fokus på oplevelser i Himmerland

I slutningen af 2022 blev et nyt samarbejde indledt, da Destination Himmerland og foreningen derudad gik sammen om sommermagasinet derudad, der skal inspirere til oplevelser i hele Himmerland. Magasinet er nu på vej ud til alle dele af Danmark og herunder ikke mindst Himmerland. Det vil vi gerne markere og fejre med et arrangement på

 

Røverstuen i Rebild, (Rebildvej 17, 9520 Skørping)

Torsdag den 8. juni kl. 16.00-18.00

 

Da Coronaepidemien i 2020 satte en brat stopper for den store rejseaktivitet, besluttede foreningen derudad, der står bag magasinet derudad, at udgive et sommermagasin fyldt med inspiration til oplevelser helt lokalt, nemlig i Rebild Kommune i midten af Himmerland. Det blev en stor succes bakket op af forenings- og erhvervslivet, der foreslog, at sommerudgaven af derudad kom endnu bredere ud. I både 2021 og 2022 er magasinet derfor blevet distribueret til hele Danmark.

I 2023 udkommer derudad sommer i samarbejde med Destination Himmerland, der er et turismesamarbejde mellem Mariagerfjord Kommune og Vesthimmerlands Kommune. Det betyder at sommerudgaven af derudad distribueres endnu bredere ud - blandt andet i de store feriehusområder langs Himmerlands østkyst og vestkyst, hvor rigtigt mange både private og turister ferierer i de kommende måneder.

Vi glæder os til at præsentere det nye himmerlandske sommermagasin på Røverstuen i Rebild, hvor vi også byder på noget spiseligt og drikkeligt.

https://govisit.ticketbutler.io/da/e/samarbejde-himmerland

 

Hvad sker der i Himmerland?

Der er mange spirende idéer og aktiviteter rundt om i Himmerland. Det vil vi også gerne sætte fokus på denne eftermiddag. Vi har derfor inviteret flere lokale aktører til en lille oplevelsesstafet, hvor vi kommer rundt i Himmerland.

Vi håber at se rigtig mange til en hyggelig eftermiddag i Rebild.

 

 

Program

Kl. 16:00:   Velkomst og tale ved Henrik Bugge, foreningen derudad

Kl. 16:15:    Tale ved Johanne Bugge, Destination Himmerland

Kl. 16:30:   Små indlæg fra 4-5 Himmerlandske aktører

Kl. 17:00:   Fælles skål og let forplejning

Kl. 18:00:   Afslutning

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish