Fjelsø - MEET THE LOCALS

Fjelsø

Foto: Destination Himmerland

Velkommen til Fjelsø.

Byen Fjelsø ligger i det sydlige Vesthimmerland, og er et oplagt bosætningssted for børnefamilier. I centrum af landsbyen ligger byens gadekær, 'Søen', der bruges som et samlingspunkt for byens borgere i alle aldre.

Fjelsø er et oplagt bosætningssted for børnefamilier, da der i byen både er ”Fjelsø Friskole” og vuggestue/børnehave ”Mariehønen”. Begge institutioner er med til at skabe en tryg opvækst for børn og unge – og de tilfører byen liv og holder alle aldre i gang.

Byen byder desuden på et meget rigt foreningsliv som blandt andet Fjelsø Seniorer, idrætsklub, FDF, 4H, beboerforening, fodboldforening med mere. I byen finder du ydermere et aktivt kultur- og forsamlingshus, vognmandsvirksomheder, mælkeproducenter, og en gammeldags smedje.

Hvor Fjelsø stopper mod nordvest ligger Klotrup. Fjelsø-Klotrup har altid arbejdet tæt sammen og udgør tilsammen et lille samfund med 150 husstande. I Klotrup er udflugtsmålet ‘Soluret’. Her møder du ofte cyklister, der har brug for en pause på deres cykeltur rundt i det naturskønne område.

Fjelsø ligger naturskønt nær Simested ådal kun godt 5 km. syd-vest fra indkøbsbyen Aalestrup. Fjelsø er den sydligste by i Vesthimmerlands kommune - byerne Viborg og Hobro kan i bil nås på 30 minutter, mens Aalborg kan nås på 50 minutter.

Byens uofficielle motto er; ‘Lille og vågen’, fordi der er gang i byen året rundt. Dette er samtlige foreninger og institutioner medvirkende til: Julemarked, Flæskegilde, Bankospil, Ladies Night, Skolemusical, Søfest, fælles vogn til Knaberfest i nabobyen Aalestrup – og meget mere.

Er du interesseret i at høre mere, så kan du finde byen på Facebook: ‘Fjelsø-Klotrup landsby’.

                                                                                                                                                   MTL logo

 

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish