Hobro Havn

Outdoor Hobro - Natur og kultur

Foto: VisitNordjylland

Outdoor Hobro et projekt i samarbejde med Hobro Turistforening med fokus på produkt- og eventudvikling inden for outdoorturisme med henblik på at på sigt udbrede det til resten af Himmerland.

Ideen med projektet er at udvikle outdoorturisme i Hobroområdet til glæde og gavn for borgere og turister i området, og formålet er at skabe forretningsmæssig værdi for de aktører, som indgår i projektets netværk om udvikling af outdoor turismen, således at det kan fortsættes, når projektet stopper.

Formålet er i første omgang at udvikle outdoorturisme i Hobroområdet til glæde og gavn for borgere og turister i området men også at udvikle og skabe forretningsmæssig værdi for de aktører, som indgår i projektets samarbejde og netværk. På sigt vil forsøgsprojektet udbredes til andre relevante områder i Himmerland.

Der er opnået støtte hos LAG Himmerland, Landdistriktspuljen og lige nu søges yderligere finansieringsmuligheder hos andre fonde. Grundet COVID-19 er projektet forsinket, og forventet start bliver senere i 2021.

 

For mere information om Kultur og Natur - Outdoor Hobro, kontakt venligst projektkonsulent Maria Lynge Flamsholt:

Maria Lynge

Projektleder (på barsel)

maria@destinationhimmerland.dk

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish