MEET Himmerland

Projektet MEET Himmerland

Foto: Destination Himmerland

MEET Himmerland var et samarbejdsprojekt med fokus på møde- og konference-turisme Et spændende projekt, der have fokus på at generere mødeturisme til Himmerland. 

Gå til MEETHimmerland.dk

 

MEET Himmerland er et samarbejde mellem Messecenter Vesthimmerland, Vitskøl Kloster, HimmerLand og Hotel Amerika (primære partnere) og Destination Himmerland (tovholder).

På sigt vil der være mulighed for at udvide konceptet til partnere fra det øvrige Himmerland, som for eksempel Hotel Amerika, Hotel Bramslevgård og Mariager Saltcenter for blot af nævne nogle få af de mange potentielle og oplagte primære aktører i Himmerland. Sekundære aktører, som skal bidrage til forskellige events og oplevelser i MEET Himmerland, kan for eksempel være Uhrehøje Outdoor, Træning og Events, Gasmuseet og Lille Vildmose.

Visionen med MEET Himmerland er at skabe fælles profilplatform med henblik på salg, øget synlighed, nye produkter, øget indtjening til erhvervet samt ejerskab til at tiltrække flere møde- og konferenceturister til Himmerland. En fælles profilplatform som MEET Himmerland, er med henblik på salg, hvorigennem møde- og konferenceturister får øjnene op for, at Himmerland kan noget særligt i forhold til møder og konferencer - overraskelsen, mere end forventet - et møde som intet andet.

Det at skabe en fælles platform, er motivationen for at tiltrække flere erhvervsturister til Himmerland. Det er ikke vigtigt for samarbejdet, hvem, der får gæsten i sidste ende, men det, at møde- og konferenceturisterne vælger Himmerland som mødedestination. En fælles platform skal være med til at afdække turistens behov og sørge for, at erhvervsturisten får den bedste service hele vejen rundt - fra behovsafdækningen til lukning af ordreren. At samle kræfterne giver også mulighed for at skabe en ekstraordinær oplevelse for erhvervsturisten.

Målet med konceptet er, at der arbejdes hen imod en fælles profilplatform med henblik på salg, hvorigennem møde- og konferenceturister får øjnene op for, at Himmerland kan noget særligt i forhold til møder og konferencer - overraskelsen, mere end forventet, et møde som intet andet.

 

På nuværende tidspunkt udvikles der ikke nye tiltag. 

Maria Lynge

Projektleder (på barsel)

maria@destinationhimmerland.dk

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish