Verdenskortet, Hobro, Attraktion

Verdenskortet

Foto: Destination Himmerland

Her kan du tage på jordomrejse på en enkelt dag. Parken er fyldt med aktiviteter for hele familien. Med andre ord er der garanti for en dag fyldt med sjov, læring og frisk luft i naturskønne omgivelser.

På opdagelse

Fra Europa til Asien, videre til Afrika, herfra til Amerika. En sand jordomrejse med hele familien på blot en enkelt dag. ”Hvordan kan det lade sig gøre?” - tænker du nok. Det er ganske enkelt. Besøg blot den familievenlige attraktion Verdenskortet i Hobro. En fantastiske oplevelse tæt på naturen. Her kan I tage på opdagelse på alle jordens kontinenter formet som mindre øer i vandet og dekoreret med et atlas af sten.

Aktiviteter

Når I har undersøgt alle verdens hjørnerne er der rig mulighed for at nyde en dejlig dag under åben himmel tæt på den himmerlandske natur. Udover selve verdenskortet, så er der i parken mulighed for at både børn og voksne kan klappe søde dyr, prøve gamle spil, spille minigolf, hoppe på hoppepuder og meget mere. Der er altså oplevelser og aktiviteter for en hver smag! Her går sjov, leg og læring hånd i hånd. Et sted, hvor hele familien, inklusive hunde i snor, kan underholdes og hvor minder og måske traditioner kan skabes.

Verdenskortet, Børn klapper ged

Foto:Destination Himmerland

Mad og drikke

Men uden mad og drikke duer helten ikke! Heldigvis er der rig mulighed for at få fyldt depoterne op. I parken er der opstillet borde, hvor egen medbragt mad kan nydes. Desuden er der grill-område til fri afbenyttelse. Derudover er der mulighed for at købe mad ved enten at bestille på forhånd eller besøge den dejlige cafe, som tilbyder mad til enhver smag.

Verdenskortet, Kiosk og legeplads

Foto:Destination Himmerland

Nye udvidelser

Der sker også hele tiden nye ting i parken. Siden Søren Poulsen i årene 1944-1969 skabte Verdenskortet, så har de efterfølgende generationer værnet om, vedligeholdt og udvidet parken. I 2022 stod ’Det grønne hjørne’ færdig. Dette område sætter fokus på FN’s 17 verdensmål, hvilket er yderst relevant efter at have kigget på en miniature udgave af den planet, som vi med FN’s verdensmål gerne skal passe på. Desuden etableres der i 2023 bl.a. en frugtplantage og ’Kokkens have’. Der opstår altså hele tiden nye oplevelser i Verdenskortets park.

Så vil I have en hyggelig oplevelse med børn (eller uden) under den åbne himmel, så besøg Verdenskortet v. Klejtrup Sø! Denne oplevelse kan i øvrigt kombineres med et besøg i Hobro, som byder på bl.a. den smukke Panorma Rute, Vikingemuseet Fyrkat og en lang række spisesteder.

Kort

Group
Group
Åbn i Google Maps
Adresse

Søren Poulsens Vej 5

9500 Hobro

Koordinater

Længdegrad : 9.6393349999

Breddegrad : 56.5904316

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish