Randers Regnskov - Jærv

Randers Regnskov

Foto: Randers Regnskov

En perfekt familieudflugt til et tropisk miljø. Her er der fyldt med læring og sjov. En stor oplevelse for børn og voksne. Helt perfekt til en ferie i Nordjylland. 

På tur i regnskoven

I det vi bevæger os igennem den sydamerikanske, den afrikanske og den asiatiske kuppel vrimler det med eksotiske dyr fra alle verdenshjørnerne. Over os flyver papegøjer og andre farverige fugle rundt. Iblandt dem svinger alle aberne sig fra gren til gren. Imens vi bevæger os igennem junglen og dens grotter, hængebroer, tilgroede templer og vandfald, så vrimler dyrene frem. I den sydamerikanske kuppel ser vi skildpadder, dovendyr, myresluger og meget mere på tætteste hold. I vandet svømmer de store og sjove søkøer rundt, imens der i et nærtliggende vandhul er fyldt med glubske piratfisk.

Randers Regnskov - Søko

Foto:Randers Regnskov

Imens vi vandrer i den afrikanske regnskov, møder vi blandt andet de store skildpadder, springhare og lemurer. Herfra går vi ind i slangetemplet hvor slangerne bevæger sig frit iblandt os. En dyrepasser griber fat i en af slangerne og viser den frem til børnene, som får noget af en oplevelse. I den asiatiske kuppel venter den store komodovaran og de larmende gibbonaber. I grottens mørke flakker flagermusene omkring øerne på os, mens andre hænger sovende i loftet. Sikke en oplevelse.

På tidsrejse

Udenfor venter der os endnu et eventyr. I det store udendørsområde bevæger vi os igennem Tidsrejsen, som tager os igennem en spændende rejse tilbage i tiden. Her møder vi nogle af de dyr, planter og folkeslag, der engang levede på egnen, men ikke gør det længere. Alt fra Hyæner, som levede her før istiden, den europæiske los, som levede her i jernalderen, og til geder, grise og køer, som stadig lever her i dag. Især disse er et hit for børnene, som får lov at klappe nogle af dem, hvorefter de begiver sig ud på den hyggelige legeplads ved bondegården. Her brændes det sidste krudt af oven på en sjov og lærerig dag i Randers Regnskov. 

Vil I have en lignende oplevelse? Se mere her

Randers Regnskov - Istid
Foto: Randers Regnskov
Randers Regnskov - Legeplads
Foto: Randers Regnskov

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish