NT - rejs sammen i Himmerland

Rejs med NT i Himmerland

Foto: NT Nordjyllands Trafikselskab

Det himmerlandske landskab glider forbi, mens du kan læne dig tilbage, slappe af og lade chaufføren sørge for, at du kommer frem til din destination. Sådan er det, når du rejser med NT, Nordjyllands Trafikselskab, i Himmerland.

I Himmerland findes der mange både lange og korte busruter, så du let og bekvemt kan komme rundt i hele destinationen uden at skulle starte din egen bil, og i stedet kan nyde turen og den flotte himmerlandske natur.

Du kan let komme til Muslingebyen Løgstør fra bl.a. Aars, Aalborg og Hobro, og her kan du få særlige, maritime oplevelser. Fra Løgstør kan du tage bussen direkte til Rønbjerg, hvor du kan hoppe på færgen til den skønne, bæredygtige perle i Limfjorden – øen Livø. På Livø kan du nyde den dejlige, enestående natur.

Hop på bussen fra Aars direkte til den hyggelige badeby Hvalpsund eller til Hobro, som er fyldt med både kunst, shopping og natur. Toget kan du også tage til Hobro fra større byer som Aalborg og Aarhus.

I Himmerland kan du også få en anderledes oplevelse med kollektiv transport - for eksempel en tur med Trekantruten. Trekantruten giver en fantastisk oplevelse ved Mariager Fjord. Til vands med turbåden Svanen, på skinner med Mariager-Handest Veteranjernbane og i bus med NT, som sørger for, at du kan komme frem og tilbage.

NT - Grøn Søndag

Rejs sammen med NT og kom rundt i hele Nordjylland

Hvis du ønsker en bæredygtig ferie, er det oplagt at benytte den kollektive trafik til at komme rundt. NT Nordjyllands Trafikselskab varetager den kollektive trafik i hele Nordjylland. Du kan benytte by-, regional- og ekspresbusser, de blå NJ-tog samt Flextrafik, når du rejser med NT. Der er flere forbindelser, der når ud til mange af de nordjyske attraktioner og seværdigheder. Der er også flere muligheder for at komme ud og opleve den nordjyske natur.

Kontakt NT

Har du brug for hjælp til din rejse i Nordjylland, eller har du spørgsmål til Rejsekort o.lign., er du velkommen
til at kontakte NT Salgs- og Servicecenter på tlf. +45 9811 1111.

Se åbningstider m.m. her.

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish