Meet the Locals - Vilsted

Vilsted

Foto: Destination Himmerland

Vilsted er en lille landsby med lige over 200 indbyggere. Byen har et godt nærmiljø og byder på en masse spændende aktiviteter.

Byen rummer en friskole, hvor nærvær, faglighed og fællesskab er i højsædet. Derudover er der i byen en integreret institution, Storkereden, med både vuggestue og børnehave.

I Vilsted har de fælleshuset “Byens Hus”, hvor der afholdes diverse aktiviteter som bankospil, fællesspisning og Sankt Hans. Huset kan derudover lejes til private arrangementer.

Byens kirke er også et vigtigt samlingspunkt for byens borgere. Der er et stort menighedsråd, der afholder diverse arrangementer og aktiviteter for de lokale.

Ved byen ligger Vilsted Sø, som er et stort aktiv for lokalsamfundet med diverse vandsportsaktiviteter året rundt. Det er her tilladt at sejle på søen uden motor og sejl - som bl.a. bliver brugt af Vilsted Kajak Klub. Nær søen findes der både lejrplads og shelters, vandre- og cykelruter og ridesti med handicapriderampe. Der er mulighed for at fiske med stang og snørre i søen - der blive bl.a. fanget havørred, søørred, gedde, skalle og abbore. 

                                                                                                                                                   MTL logo

 

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish