©  Foto:

Øster Hurup - Ferielejlighed

Ovenpå Cafe Moulés i hjertet af Øster Hurup, ligger denne nye ferielejlighed. Med plads til 6 personer, er lejligheden en perfekt base for jeres ferie.

Midt i Øster Hurup, ligger denne skønne renoverede ferielejlighed. Lejligheden består af 2 værelser med plads til i alt 4 personer og en lille stue med plads til 2 opredninger. Lejligheden er indrettet med eget køkken med spiseplads samt et stort badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler.
 
Udenfor kan I nyde solen på den store terrasse, der er i forbindelse forbindelse med køkkenet. Lejligheden er på første sal med egen trappe.
 
Lejligheden har en central placering og er perfekt til jer, der ønsker en kvalitetsferie i dejlige omgivelser, tæt på alting. 
 
Skal I købe morgenbrød, så ligger den lokale bager få minutter væk på gåben. I gåafstand findes også Dagli' Brugsen og Sizzlers Steak House, der er kendt for deres lækre steaks. Trænger I til en kold dukkert i havet, så er Øster Hurup strand ikke mindre end 3 minutter væk. Det anbefales at besøge stranden nord for havnen også, da denne er kåret til Danmarks mest børnevenlige strand, grundet det lave vand.
 
Skal der være musik og glade dage på jeres ferie, så tag til Fredagskoncert på Bytorvet. Det er helt gratis!
 
Ved Øster Hurup Turistinformation har I mulighed for at leje cykler, SUP-boards og kajakker, hvis I skal ud og være aktive. 
 
Lidt nord for Øster Hurup ligger Lille Vildmosecenteret, med masser af aktiviteter for hele familien. Prøv bl.a. at flyv i ørne-simulator, kør en tur i tørve-toget eller besøg en af de mange udsigtstårne. Begynder sulten at melde sig, så har centeret deres egen café, hvor I kan få en bid mad.
 
Er I mere til at nyde naturen på lange gåture, så ligger Rebild Bakker små 30 minutter fra Øster Hurup i bil. Her kan Rebild Bakker ruten anbefales, hvor man kan vælge om man vil gå 4, 8 eller 11 km. Uanset hvilken distance I vælger, så vil I ikke fortryde det!
 

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish