©  Foto:

Nr. 2C - Kaffe, bar & vinstue i Løgstør

I Torvegade ligger Nr. 2C - Kaffe, Bar & Vinstue, som er Muslingebyens hyggelige mødested. Her er hygge og fællesskab i fokus.

Hen over året er der et væld af arrangementer. Der er fx livemusik hver måned ligesom der arrangeres rom- og vinsmagninger og meget mere.

Nr. 2C – Løgstør ”Hvor godtfolk er, kommer godtfolk til”

I Torvegade ligger Nr. 2C - Kaffe, Bar & Vinstue som er Muslingebyens hyggelige mødested. Her serveres et bredt udvalg af både varme og kolde drikke, med og uden alkohol. Så uanset om du er til et godt glas vin, en iskold fadøl, en fancy drink eller en god cappuccino, så er Nr. 2C stedet at besøge.

Hvad end du sidder udenfor eller inde i de lækre, nyistandsatte og røgfrie lokaler finder du altid en hyggelig stemning.

Ejet af 178 anpartshavere

Bag det hyggelige sted gemmer sig en historie om lokalt initiativ, -fællesskab og -engagement. I marts 2023 lukkede stedet ned, efter de daværende ejere forgæves havde forsøgt at afhænde stedet. Udsigten til endnu et tomt forretningslokale i midtbyen, samt ønsket om at bevare deres hyggelige mødested, fik en gruppe lokale borgere til at tage initiativ til en genåbning. Hurtigt blev der forhandlet en aftale på plads mht. køb af inventar, hvorefter en større renovering tog sin begyndelse. 2 måneder efter nedlukningen kunne stedet igen slå dørene op for gæster. Sideløbende med renoveringen var der blevet udbudt anparter og opbakningen til stedet var enorm. Således er der i dag hele 178 anpartshavere, så man kan i den grad sige, at stedet er lokalforankret.

Livemusik og et væld af arrangementer.

Nr. 2C inviterer hen over året på et væld af arrangementer. Hver måned er der livemusik, ligesom der arrangeres rom- og vinsmagninger, ålegilde, poetry slam og meget meget andet. Nr. 2C viser også de store sportsbegivenheder som eksempelvis slutrunderne i håndbold og fodbold samt sommerens Tour de France, alt sammen krydret med hyggelige konkurrencer og god stemning.

Nr. 2C er hele byens værtshus og er garant for hygge og fællesskab. Eller som stedets motto lyder. ”Hvor godtfolk er, kommer godtfolk til”.

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish