©  Foto:

Naturlig Bevægelse

Hos Naturlig Bevægelse er der fokus på at arbejde med kroppens naturlige bevægelser med inspiration fra naturen og gerne i naturlige omgivelser. Her tilbydes bl.a. SUP yoga/pilates, Pilates ved Fjorden og Skovbad.

Naturlig Bevægelse

Lisbeth Bundgaard, som ejer den lille virksomhed, er Fysioterapeut, Master i Pilates og Naturterapeut og med særlige kompetencer indenfor åndedrættet, bindevævet og fødderne. Hun elsker at undervise ude i naturen, hvor underlaget er blødt og naturligt, der er højt til himlen og den skønneste “musik” består af fuglefløjt, bøgeskvulp og vindens susen, som skaber en helt særlig stemning.

Hun er inspireret af dyrene og naturens bevægelser og bruger det i hendes undervisning, når hun guider i et let forståeligt og billedrigt sprog med et glimt i øjet.

Naturlig Bevægelse ligger i Nordsalling blot 1,5 km fra øen Fur, derfor foregår mange af aktiviteterne på Fur eller i Nordsalling.

SUP yoga/pilates

SUP yoga/pilates er en blanding af de stille og rolige Pilates og yoga øvelser, som er mulig at lave på den begrænsede plads på Stand Up Paddle boardet. Her starter man liggende med fokus på at mærke vandet under dig, de dybe vejrtrækninger. Derfra kommer man ud i andre udgangsstillinger og bygger det langsomt op til mere og mere balancekrævende øvelser, men i et tempo så kroppen og nervesystemet kan følge med. Det er ikke så svært, som man skulle tro, men en fantastisk oplevelse for krop og sind, når man bevæger sig sammen med vandet og vindens naturlige bevægelser.

Hvert SUP board er koblet til underviserens platform, så man skal ikke være bange for at drive til søs. Der er mulighed for at låne både våddragt og vest.

Pilates ved Fjorden

Pilates ved Fjorden er for landkrabberne, der gerne vil have hele kroppen bevæget igennem med et sikkert og blødt underlag under sig og med udsigt ud over Limfjorden. Her tager man også udgangspunkt i vejrtrækningen og man arbejder med kroppens naturlige bevægelser med henblik på at skabe bedre bevægelse i alle kroppens led, men også stabilitet, der hvor man har behov for det. Du vil gå derfra med en dejlig fornemmelse i hele kroppen.

Skovbad

Skovbad er ikke noget du nødvendigvis bliver våd af - det kommer an på om det regner eller du lige skal ud og mærke vandet. Skovbad handler nemlig om en mere sanselig måde at være tilstede i nuet i naturen - en form for mindfullness, hvor krop og sind bliver stimuleret af naturen. Man bevæger sig langsomt, sidder eller står stille og er opmærksom på det, der er omkring sig. Du får stimuleret alle sanser ved at se, lytte, føle, mærke og smage i naturen. Det har mange positive fysiske og psykiske virkninger på os og er mere end blot en vandretur, men en helt særlig oplevelse, hvor du kommer i kontakt med naturen på en ny måde.

Eventside

På eventsiden kan du læse mere om de enkelte hold og forskellige aktiviteter som Naturlig Bevægelse afholder. Det er også her du kan tilmelde dig. Du finder eventsiden her: Naturlig Bevægelse's eventside

 

For mere information

De ovenstående aktiviteter er primær om sommeren. Skovbad kan dog foregå hele året rundt. I vinterhalvåret tilbyder Lisbeth også Pilates og workshops indendørs enten fysisk i hendes lokaler eller online. Du kan også booke hende, hvis du ønsker et særligt arrangement sommer eller vinter hos dig eller et andet fysisk sted ude eller inde.

Du kan læse mere om Naturlig Bevægelse på hjemmesiden her: Naturlig Bevægelse

 

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish