©  Foto:

Lystfiskeri i Mariager Fjord - Seatrout Mariagerfjord

Det er ikke uden grund, at Mariager Fjord kaldes Danmarks smukkeste fjord. Fra Hobro til udmundingen i Kattegat snor fjorden sig i et betagende og idyllisk landskab mellem diger, marker, skove, lyngbakker, enebærbuske, skrænter og små fiskerlejer. En ægte naturperle. Samtidig byder fjorden på lystfiskeri i international topklasse. En unik kombination, der altid har tiltrukket lystfiskere fra nær og fjern.

Hovedbyttet for lystfiskerne er den eftertragtede havørred, der i Mariager Fjord ofte kaldes for fjordørred. Det skyldes, at hovedparten af ørrederne bliver i fjorden i stedet for at vandre til havs. Fjorden er nemlig et overdådigt spisekammer, der gør fiskene både velnærede og smukke med deres gullige, brunlige og ofte lidt rødlige skær. Fjorden rummer selvfølgelig også en pæn bestand af regulære havørreder, der vandrer ind og ud gennem fjorden, og som bliver sølvblanke.

I Seatrout Mariagerfjord har vi sat ekstra fokus på fiskeriet i fjorden efter disse populære ørreder. 

På vores side om lystfiskeri kan du finde massevis af inspiration, tips, tricks, fiskepladser og nyttig viden. Læs mere på siden her! 

Du kan også besøge os på facebook – og husk at ”synes godt om”, så får du nemlig løbende små historier, billeder og tips/tricks fra fjorden.  

Knæk og bræk!

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish