©  Foto:

Løgstør Fodboldgolf

Fodboldgolf er et sjovt og anderledes spil for børn og voksne i alle aldre.
Som navnet antyder, er det en blanding af golf, fodbold og minigolf. Selvom du aldrig har rørt en fodbold eller en golfkølle i dit liv, kan du sagtens være med i kampen om, at få fodbolden i hul på færrest mulige spark.

Løgstør Fodboldgolf banen minder om en golfbane med en række forhindringer, hvor du følger stierne rundt til de 18 huller.
Løgstør fodboldgolf ligger ude på landet og du får rig mulighed for at nyde naturen med bl.a. juletræer ved din side, samtidig med at du får motion og har det sjovt.

Invitér din familie, skoleklasse, kollegaer, venner eller Polterabend gæster m.m. med på en uforglemmelig oplevelse til Løgstør Fodboldgolf. Prisen inkluderer spil og leg hele dagen på alle aktiviteter.

Af øvrige aktiviteter kan nævnes:
- Lille fodboldbane med 5 mands mål
- Fodtennisbane
- Stangfodbold
- Fodbold Bowling
- Fodbold Curling
- Kongespil
- Legeplads
- Bålplads
- Pannabane
- Grillmulighed (tag selv mad og drikkevarer med). Kul til grillen kan I selv medbringe, eller også kan I købe det i boldrummet. Der er køleskab til rådighed.

Det er gratis at låne trækvogne til drikkevarer og lignende. Der er fodbolde str. 4 og 5 til rådighed, men I er mere end velkomne til selv at medbringe jeres bolde.

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish