©  Foto:

Klosterkælderen - Galleri og events

I Mariager, kun et stenkast fra Torvet, ligger Klosterkælderen - Antik & Porcelæn. Stedet fungerer både som butik, showroom for www.klosterkaelderen.dk og som galleri med vekslende udstillinger.

Klosterkælderen i Mariager er mere end "blot" en antikforretning med et væld af spændende antikviteter, loppefund og historiske oplevelser. Det er tilmed et galleri med vekslende udstillinger både i en afdeling af forretningen og om muligt i den hvælvede klosterkælder.

I bedste museumsstil hentes kunstgenstande frem fra magasiner og gemmer, og sættes sammen i temaudstillinger efter kunstner, materiale eller motiv. Det sker også at kunstværker udefra udstilles eller at en lokal kunstner får mulighed for at vise sine værker i Klosterkælderens kontekst.

Årligt vil der være 2-3 udstillinger og i den forbindelse kan man booke et foredrag med emner som: Figurativ Stentøj fra Bing & Grøndahl; Dahl Jensens – en dansk porcelænsfabrik; Skulpturer: Helge Christoffersen & Johannes Hedegaard; Terrinen – porcelænsstellets pragtstykke mm.

Arrangementer kan aftales på mail@klosterkaelderen.dk

 

Udstillinger 2023:

  • Skulpturer: Helge Christoffersen & Johannes Hedegaard
  • Dahl Jensens – en dansk porcelænsfabrik
  • "Terriner og fade"

 

 

Klosterkælderen Antik & Porcelæn

Adresse

Fuglsangsgade 4

9550 Mariager

Kontakt

E-mail:mail@klosterkaelderen.dk

Telefon: +45 44914455

Website

Gå til hjemmeside

 

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish