©  Foto:

Ishytten ved Stinesminde

Gør et pitspot ved Stinesminde og få en lækker is, inden at turen går videre rundt i Himmerlandskabet.

Tæt på Stinesminde ligger denne lille Ishytte, hvor der sommeren igennem er ærlig selvbetjening. Ishytten bliver jævnligt fyldt op med flere af de gode is fra Frisko, som vi alle kender. 
 
Is og ærlig selvbetjening - I Himmerland stoler vi på hinanden og dette kan man især se ved Ishytten der ligger tæt på Løvdal mellem Høllet og Stinesminde. Her er der is til jer, der er ude på farten enten som vandrere eller blot ude for at nyde den skønne natur. 
 
Konceptet i Ishytten er det samme som vi kender fra alle de skønne vejboder, der er i Danmark. Ishytten er nemlig ikke bemandet, men her er ærlig selvbetjening. I vælger den is I vil have og betaler på stedet, enten kontant (DKK) eller med mobile pay. 
 
Der er også mulighed for køb af kold kildevand - lige det man har brug for på en varm sommerdag, hvis I er på gåben eller cyklende i det smukke område.
 
 
Et velfortjent hvil på Fjordruten - Cykelrute 32
 
Ishytten ligger velplaceret på Mariager Fjordruten - Cykelrute 32, der snor sig omkring Mariager Fjord. Her kan I holde et hvil og sætte jer godt til rette i solen, mens I nyder en kølig forfriskning. 
 
Så ta' familien med på udflugt langs Mariager Fjord og kig forbi Ishytten på Løvdal. Fryseren er fyldt op med lækre is og der er altid åbent (fra solopgang til solnedgang) fra påske til efterår. 
 
Forsyn jer selv og husk at betale. 
 
Ishytten har åbent fra påske til efterårsferien.

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish