©  Foto:

Humlum Fiskerlejes vandpark

Tag hele familien med til en sjov dag på Humlum Fiskelejes vandpark. Vandparken ligger ved siden af Humlum Camping og ved en børnevenlig sandstrand ud til Limfjorden.

Humlum Fiskerleje har en fantastiske vandpark, som ligger ved siden af Humlum Camping. Denne store vandpark byder på masser af sjov for både børn og voksne, der elsker at klatre, rutsje og lege i vandet.

Vandparken er åben indtil 1. september og det er gratis at benytte vandparken. Husk, at svømmevest er påkrævet og kan lejes på stedet for at sikre alles sikkerhed.

Lige ved siden af vandparken ligger Humlum Camping, som sælger lækre is fra deres isbutik. Her finder du en verden af isoplevelser, lige fra den klassiske og elskede ‘gammeldaws’ is til den moderne og spændende ‘bubble waffle’.

 

Om Humlum Fiskerleje & Camping

Humlum Camping i Struer er en campingplads velegnet til hele familien. Campingpladsen ligger direkte ved en børnevenlige sandstrand og egen havn, som giver dig en fantastisk udsigt over Limfjorden i retning af Venø, samt en god læ for vestenvinden.

På selve pladsen findes der mange aktivitetsmuligheder for både store og små. Campingpladsen har egen havn med slæbeplads og broer til jeres båd. 

Til børnene findes der  to legepladser samt en stor og lille hoppepude, man  kan tage forbi kaningården, hvor man kan hjælpe med at passe på dem.

Information 

For kontakt, åbningstider eller mere information om Humlum Fiskerleje & Camping: Humlum Fiskerleje & Camping

 

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish