©  Foto:

Hotel Amerika, møder og konference

Hotel Amerika er et 4-stjernet hotel, beliggende midt i det idylliske skovområde Østerskoven i Hobro.

Hotellet, der i dag er et stemningsfuldt hotel med i alt 67 værelser, tilbyder både overnatning og bespisning, såvel som afholdelse af fester, konferencer m.m. 

Kvalitet, god service og nærværende værtskab vægtes højt for at sikre, at alle gæster får en god og mindeværdig oplevelse.

Hotel Amerika har faciliteterne til at danne både professionelle og stemningsfulde rammer for jeres kommende møde med mulighed for lækker mødeforplejning, middag og overnatning.

I har mulighed for møder som dagsmøder, konferencer og seminar samt foredrag, firmafester og andre sammenkomster med formålet at mødes udenfor kontoret.

Se mere her.

"Amerika"

Hotel Amerika er, som navnet antyder, placeret i området der af hobrogenserne er kendt under navnet ”Amerika”. Oprindeligt var hotellet en blindeskole, før det blev etableret som hotel i 2003.

På hotellet finder I den særdeles anbefalelsesværdige a la carte restaurant Restaurant Uafhængig, der bestræber sig på at tilbyde både overnattende gæster, samt gæster udefra, et måltid i særklasse ved brug af de bedste råvarer.

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish