©  Foto:

Hobro Golfklub

Hobro Golfklub byder velkommen til en fantastisk golfoplevelse ved Mariager Fjord. Nyd verdensklasse-greens, en imponerende fjordudsigt og de naturskønne omgivelser.

Golfoplevelser i smukke omgivelser

Hobro Golfbane er en af Danmarks forholdsvis nye perler. Med udsigt til Mariager Fjord, er de visuelle oplevelser for golfspillere 100% opfyldt.

Med sin beliggenhed i bunden af Mariager Fjord og med fjordkig til Hobro By er Hobro Golfklub bestemt et besøg værd. Kom og oplev en fantastisk bane med greens i verdensklasse og den gode stemning, som kun en klub med mange frivillige kan byde på.

Banen er par-71 og spiller 5878 m fra gul herre-tee og 5023 m fra rød dame-tee. Længste par-5 spiller fra gul herre-tee 553 m, så det kræver rygvind og 3 gode slag at komme på i regulation for den habile handicapgolfer. Banens signatur-hul er hul 18, hvor man fra tee har fjorden på sin venstre side, og hvor greenen støder op til klubhusets terrasse, hvor man fx kan nyde en velfortjent fadøl eller en kop kaffe.

Hobro Golfbane var i 2010 en af landets første baner, der åbnede for sommer-greens, og allerede fra ”første fløjt” var kvaliteten i top. De skønne sommergreens åbner som regel allerede fra medio marts, så Hobro Golfbane er absolut et perfekt sted at starte sæsonen – og et sted, hvor mange vender tilbage mere end een gang.

Der er også mulighed for at gøre stop ved Hobro Golfklub hvis man er på tur rundt i området, eller er ude og vandre på PANORAMA-ruten. Tag en pause og nyd en is eller noget koldt at drikke. I golfsæsonen er der også mulighed for at få et let måltid. Til de firbenede er der også vand.

Hobro Golf tilbyder:

• Spændende og bynær hjemmebane
• Områdets bedste greens
• Udsigt til Mariager Fjord


Se mere info på www.hobrogolf.dk

 

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish