©  Foto:

Glamping i Rold skov

Overnat midt i Rold Skov, og bliv vækket til lyden af fuglefløjt.

Glamping i Rold Skov ligger på grænsen mellem den nordjyske by Skørping og én af Danmarks største skove; Rold Skov. Fortryllende tæt på Troldeskoven.

Ejendommen er placeret på Hærvejsruten som følger Stendalsvej ved Skørping. Rold Skov rummer, sammen med St. Økssø, Rebild Bakker og REGAN Vest, mange aktivitetsmuligheder i den nærliggende natur.


TELT 1
Teltet ligger for sig selv omkranset af træer. Teltet er 14 m2 og indeholder en dejlig seng 180×200 cm. Der er mulighed for en weekendseng (ca. 0-2 år). Der medfølger dyne, pude, linned og myggenet. Småfolk er altså mere end velkomne. 

 
 
TELT 2
Teltet ligger for sig selv omkranset af træer. Teltet indeholder en dejlig seng 180×200 cm med mulighed for opredning i yderligere to stk 90x200 cm. Der er mulighed for en weekendseng (ca. 0-2 år). Der medfølger dyne, pude, linned og myggenet til weekendseng. Småfolk er altså mere end velkomne. 
 
 
Bemærk at der er adgang til udebruser med koldt og varmt vand ved vores ejendom (ca 100 meter fra teltet). Udebruseren deles med gæster i de to andre telte og gæster i vores ferielejlighed (2-4 personer). Der er ikke el ved teltet, hvorfor vi anbefaler fx Powerbank til opladning af telefoner mv. Der er mulighed for tilslutning til udendørsstikkontakt i området ved udebruseren, som I er velkommen til at benytte. Der er mulighed for opladning af el-bil ved vores ejendom (mod merbetaling). Vi har Tesla Model 3 med ccs-stik.
 
 

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish