©  Foto:

A'Porta Bed & Breakfast - Mariager

Sov trygt og godt i den nye A'Porta Bed & Breakfast, der ligger i hjertet af Rosernes by Mariager, omgivet af historie, kultur og atmosfære. 

Med Mariager Museum og den smukke historiske museumsgård på den ene side, og Egepladsen og brostensbelagte gader på den anden side, ligger A’Porta Bed & Breakfast midt i kulturhistoriske omgivelser. 

A’Porta Bed & Breakfast åbnede i starten af 2023 og er en gennemrenoveret Bed & Breakfast med i alt 6 værelser, fordelt på 2 etager. 

Huset, der blev bygget i 1969, ligger tæt på Mariagers flotte kirke og selvfølgelig også tæt på den lokale bodega. Havn, torv og butikker ligger i gåafstand. Mariager er en stille og rolig by, så der er ikke støj, selv om du bor midt i byen.

Som navnet lyder, er der en stærk forbindelse til Krostue og Restaurant A'Porta, der især er kendte for deres lækre smørrebrød, lune retter og ægte dansk hygge. 

Værelserne
Ved renoveringen af huset er der lagt stor vægt på at lave indbydende værelser, hvor man primært skal overnatte, men hvor der også er mulighed for at arbejde ved et bord. Sengene er med udvalgte boxmadrasser, allergivenlige luksusdyner og puder med dunlignende fyld af silikoniserede fiberdun. TV findes på alle værelser. Gratis wi-fi.

Du får selvfølgelig egen nøgle, så du ikke er afhængig af personale. Indtjekning er efter kl. 15.00 og afrejse senest kl. 10.00. Der er p-pladser på grunden inkl. 1 ladestander til elbil. Der er åbent hele året.

Læs mere og book værelse her!

 

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish