©  Foto:

Aktiviteter i naturen ved HimmerLand

HimmerLand ligger i de smukkeste naturrige omgivelser. Disse omgivelser har vi brugt til at skabe oplevelser for hele familien. Foruden golf på vores 3 golfbaner, Old CourseNew Course og Academy Course samt Adventure Minigolf har du rig mulighed for at nyde naturen samtidig med aktiviteter af forskellig art.

Ved smukke Sjørup Sø har vi opsat badebro med tilhørende sauna som kan bruges hele året rundt efter aftale med receptionen. I de varme måneder tilbyder vi vandaktiviteter som SUP eller kano.

Ved siden af vores minigolfbane finder du vores legeplads hvor der er sjov for børn i alle aldre. Den består af både legestativ med rutsjebane samt klatrestativ, gynger og trampoliner.

 

Derudover er det også mulig at spille kroket på en bane der er lidt ud over det sædvanlige. Banen bliver passet og plejet af vores greenkeepere som sørger for den altid står skarp og klar til at du kan udfordre familien.

Vil du se nærmere på omgivelserne lidt længere fra hotellet har vi smukke løberuter i varierende længder samt udlejning af mountainbikes og forslag til områder hertil.

Læs mere her

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish