Grøn oplevelse
©  Foto:

HimmerLand

HimmerLand er et resort med mange faciliteter i smukke naturomgivelser beliggende tæt ved Sjørup Sø. Midt i Vesthimmerlands hjerte, kun 45 minutter fra Aalborg, ligger HimmerLand.

HimmerLand er et resort med mange faciliteter i smukke naturomgivelser beliggende tæt ved Sjørup Sø. Midt i Vesthimmerlands hjerte, kun 45 minutter fra Aalborg, ligger HimmerLand.

I HimmerLand kan du opleve en komplet vifte af aktiviteter, der tilsammen lever op til de højeste standarder. Her finder du både ophold for romantikere, børnefamilier, venner på tur, virksomheder og ægte madelskere.

Spa

HimmerLand rummer en stor spaafdeling med luksuriøse spabehandlinger, -områder og -oplevelser. Her er der alt fra kryoterapi til stor udendørs pool, sauna, snemaskine, boblebade og meget mere.

Læs mere om HimmerLand Spa her: https://himmerlandresort.dk/aktiviteter/spa/

 

Gastronomi

HimmerLand har flere gastronomiske strenge at spille på. Fra stemningsfyldt hotelrestaurant Hul 19 til prisvindende fine dining restaurant HimmerRiget. Hertil en bowlingcafé med mulighed for hjemmelavede stenovnsbagte pizzaer.

Læs mere om Hul 19 her: https://himmerlandresort.dk/restaurant-fest/hul19/

Læs mere om HimmerRiget her: https://himmerlandresort.dk/restaurant-fest/himmerriget/

Læs mere om Larsens Sportsbar & Bistro her: https://himmerlandresort.dk/restaurant-fest/larsens-sportsbar-og-bistro/

 

Ophold

I HimmerLand er der 86 hotelværelser. Alle værelser er indrettet lyst og rummeligt, med egen terrasse eller balkon og med udsigt til de naturskønne omgivelser.

Se ophold i HimmerLand her: https://himmerlandresort.dk/ophold/

 

Konference

I HimmerLand er der fleksible møde- og konferencefaciliteter i forskellige størrelser med plads til op til 800 personer. Der er plads til både store og små arrangementer i HimmerLand og alle lokaler er i flot og moderne stil, med wifi og moderne AV-udstyr.

Læs mere her: https://himmerlandresort.dk/business/

 

Golf

I HimmerLand kan man spille golf på hele tre baner. To 18-hullers golfbaner (Old Course og New Course) og én pay-&-play-golfbane med seks huller, hvor både nybegyndere og øvede kan blive udfordret. Vi har også overdækket driving range med targetgreens og et shortgame-område.

Læs mere her: https://himmerlandresort.dk/aktiviteter/golf/

 

Aktiviteter

HimmerLands brede vifte af aktiviteter er både til nybegyndere, professionelle og dem midt i mellem. I HimmerLand kan du være aktiv hele året rundt. Her kan du opleve fitness, bowling, golfsimulator, tennis, minigolf, svømmehal, fodbold og kroket. Der er også gode løberuter, sauna til vinterbadning og mulighed for at leje MTB-cykler, så du kan opleve den smukke natur.

Læs mere her: https://himmerlandresort.dk/aktiviteter/

 

HimmerLands historie

Da Lars Larsen i 2007 overtog aktiverne i HimmerLand, gik resortet hurtigt fra en golfbane i Gatten til et resort med fokus på golf og spa. Siden har resortet kun udviklet sig yderligere, og i 2014 kunne man første gang byde velkommen til den internationale golfturnering Made in Denmark, som sidenhen skiftede navn til Made in HimmerLand.

I 2020 blev planerne for HimmerLands udvidelse, som skulle matche resortets ambition om at blive et helhjertet resort med internationalt fokus, for alvor sat i gang. HimmerLand skulle være mere end golf og spa, hvorfor Lars Larsen Group valgte at investere yderligere i resortet og tilføre både padelbaner, tennis, fodboldbane og en multihal.

I dag ejes HimmerLand af Lars Larsen Group.

 

Svanemærket - det officielle nordiske miljømærke

HimmerLand lavede i efteråret 2021 et mål om, at de vil opnå en certificering af Svanemærket. Efter lidt over et års gennemgang af ressource-forbrug, leverandører, affaldssortering, rengøringsartikler mm. kunne HimmerLand i starten af 2023 officielt kalde sig for et svanemærket hotel.

Svanemærket er det officielle nordiske miljømærke og blandt verdens skrappeste miljøcertificeringer. 

At HimmerLand nu er Svanemærket betyder bl.a. at der: 

  • Gennemføres energi- og CO2 -reducerende tiltag for at begrænse klimabelastningen. 
  • Gennemføres vandreducerende tiltag. 
  • Kildesorteres effektivt for at sikre mulighed for genanvendelse af materialer og udnyttelse af ressourcer. 
  • Arbejdes aktivt med at forebygge madspild. 
  • Ikke bruges engangsartikler i den daglige servering. 
  • Serveres høj andel økologisk mad og drikke. 
  • Bruges miljømærkede produkter til den daglige rengøring, opvask og tekstilvask for at begrænse uønskede kemikalier. 
  • Bruges en række miljømærkede produkter og tjenester. 
  • Oplæres medarbejdere, så alle bliver engageret i miljøarbejdet.

Læs mere om HimmerLands arbejde inden for bæredygtighed her: https://himmerlandresort.dk/om-os/baeredygtighed/

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish