NT - rejs md omtanke

Rejs med omtanke til skønne oplevelser i Himmerland

Foto: NT Nordjyllands Trafikselskab

Oplev skønne Himmerland med omtanke - hop på bus, læn dig tilbage og nyd tiden sammen, på vej mod jeres næste oplevelse. 

Himmerland, med sin storslåede natur og rige kulturarv, indbyder til eventyr med omtanke – en natur, som man vil passe på. Du kan udforske store dele af Himmerland med Nordjyllands Trafikselskab som din chauffør. Med busser og tog kan du nemt og bekvemt nå frem til en række spændende destinationer på en miljøvenlig måde. Det bedste er, at du samtidig kan slappe helt af, mens du bevæger dig gennem det skiftende landskab, hvilket giver din ferie i Himmerland en dejlig, afslappende start.

 

Vandretur eller cykeltur på Himmerlandsstien

Du kan nemt komme ud og nyde den betagende himmerlandske natur – enten til fods eller på cykel. Tag rute 57 fra Hobro til Løgstør via Aars og stå af ved stoppestedet ”Himmerlandsstien”. Herfra starter din vandre- eller cykeltur.

Himmerlandsstien strækker sig hele 79 km, og der er mange steder på stien, hvor du kan vælge at hoppe af og tage bussen tilbage til Hobro. Der er stoppesteder tæt ved Himmerlandsstien i Vindblæs, Gatten, Søttrup, Hornum, Aars, Østrup og Aalestrup.

Transport i Himmerland

Foto:NT Nordjyllands Trafikselskab

Tag cyklen med i bussen

Du er velkommen til at medbringe din tohjulede cykel i NT-busser og tog, hvis der er plads. Ladcykler, cykelanhængere eller lignende kan desværre ikke medtages. Hvis du rejser med Rejsekort, er det gratis at medbringe din cykel i NT-busser og NJ-tog. Hvis du ikke har et rejsekort, kan du købe en cykelbillet hos chaufføren.

 

Kultur og historie

Hvis du elsker at dykke ned i kultur og lokalhistorie, byder både Hobro, Mariager og Hadsund på flere muligheder inden for denne kategori. I Hobro kan du besøge kunstetagerne eller opleve Hobro Kunstsamling, og i Mariager kan du slå et smut forbi KunstBoxen.

Der er gode busforbindelser mellem Hobro, Mariager og Hadsund med rute 234, både på hverdage og i weekender. Hvis du har lyst til mere, kan du stige på toget i Hobro og fortsætte rejsen.

Hvis du stiger af i Aars på rute 57 fra Hobro eller 52 fra Aalborg, kan du også opleve berømt kunst af Per Kirkeby.

Panorama-ruten Bramslev Bakker

Foto:Mette Johnson

Verdenskortet, Kiosk og legeplads

Foto:Destination Himmerland

Familieoplevelser med børn

Start jeres eventyr, når du og børnene hopper på bussen. Der er flere spændende attraktioner og seværdigheder for børn, hvor bussen stopper tæt på. Tag turen til Mariager Saltcenter og udforsk saltets magi med rute 234 fra Hobro eller Hadsund.

I kunne også pakke madkurven og tage med rute 265 fra Hobro og stå af ved ”Verdenskortet” ved Klejstrup Sø.

NT - rejs sammen i Himmerland

Foto:NT Nordjyllands Trafikselskab

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish