HimmerLand Resort
HimmerLand Resort

HimmerLand

Foto:HimmerLand&HimmerLand
Et resort med et væld af aktiviteter og smuk natur

HimmerLand - Guld Logo

 

I HimmerLand kan du opleve et væld aktiviteter hele året rundt. Vi tilbyder blandt andet padel, golf, bowling, fitness, golfsimulator, tennis, svømmehal, spa, fodbold, minigolf, SUP, kano, sauna og smuk natur - i HimmerLand kan du prøve det hele.

Vi har tre forskellige restauranter; HimmerRiget, Hul 19 og Larsens Sportsbar & Bistro. Hvad end du drømmer om en lækker burger, en saftig bøf eller en unik gourmetoplevelse med 6 eller 9 serveringer, så står HimmerLand klar til at tage imod dig.

HimmerLand tilbyder dig møde- og konferencefaciliteter af høj kvalitet, som tilgodeser alle jeres behov, uanset om du skal afholde en konference eller et eksklusivt bestyrelsesmøde. Vi står klar til at sammensætte den helt rette møde- eller konferencepakke til jeres behov. 

Læs meget mere om HimmerLand her

 

HimmerLands historie

Da Lars Larsen i 2007 overtog aktiverne i HimmerLand, gik resortet hurtigt fra en golfbane i Gatten til et resort med fokus på golf og spa. Siden har resortet kun udviklet sig yderligere, og i 2014 kunne man første gang byde velkommen til den internationale golfturnering Made in Denmark, som sidenhen skiftede navn til Made in HimmerLand.

I 2020 blev planerne for HimmerLands udvidelse, som skulle matche resortets ambition om at blive et helhjertet resort med internationalt fokus, for alvor sat i gang. HimmerLand skulle være mere end golf og spa, hvorfor Lars Larsen Group valgte at investere yderligere i resortet og tilføre både padelbaner, tennis, fodboldbane og en multihal. I Multihallen er der både golfsimulator-studie, stor konferencesal, halfacilitet, fitnesscenter, aktivitetstag og en masse mødelokaler.

 I dag ejes HimmerLand af Lars Larsen Group.

Tapet afstandsstykker - Destination Himmerlands stregtegninger

Croisant - Destination Himmerlands stregtegninger

Golf - Destination Himmerlands stregtegninger

Træ - Destination Himmerlands stregtegninger

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish