Grupper og busselskaber - Mariager

Næste stop: Himmerland

Foto: Destination Himmerland

Skal næste udflugt gå til Himmerland? Her finder du Destination Himmerlands magasin specielt til busselskaber og større grupper. Denne er fyldt med inspiration og gode tilbud til f.eks. en frokost. Dyk ned i de mange himmerlandske muligheder.

Næste stop: Himmerland - Planlæg turen

Himmerland er et  unikt område med masser af natur og skønne oplevelser - helt fra Kattegats kyst i øst, til den smukke Mariager Fjord på tværs og over til den vilde Limfjordskyst i vest. Området er fyldt med både små og store oplevelser, hvor man let kan ankomme med bus og bil. Her er mulighed for at opleve spændende attraktioner, lækre spisesteder og mange gratis oplevelser. 

Vi har samlet de bedste muligheder og oplevelser, som er specielt egnet til større grupper, for at du let kan sammensætte den næste tur til Himmerland. 

Du finder også en række turforslag, som f.eks. kombinerer skønne oplevelser med velsmagende himmerlandske smagsoplevelser. Så sæt dig til rette og bliv inspireret til jeres næste stop: Himmerland. 

Ønsker I at reservere, booke eller har I spørgsmål til de enkelte spisesteder, attraktioner mv., bedes I venligst kontakte dem direkte. 

Tapet afstandsstykker - Destination Himmerlands stregtegninger

 

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish