©  Foto:

Farsø Rådhuscenter

Velkommen til Danmarks hyggeligste shoppingcenter!

Med sin placering i hjertet af Vesthimmerland og hele 12.500 kvadratmeter er Farsø Rådhuscenter det største overdækkede indkøbscenter samt centrum for handlen i Vesthimmerland.

I Farsø Rådhuscenter, som blev opført i 1988, finder du 12 specialbutikker, 2 spisesteder og 2 supermarkeder – herunder landets største Rema 1000 samt en helt ny og flot COOP 365.

Med brede og åbne gangarealer i hele centeret er det yderst velegnet for gangbesværede og kørestolsbrugere.

Trods placeringen helt inde i Farsø Bymidte finder man mere end 300 gratis parkeringspladser både nord, øst og syd for centret, og alle steder med egen indgang til centergangene.

Alle centerets gangarealer fører alle til Centertorvet i midten af Farsø Rådhuscenter, hvor man finder en hyggelig og lukket oase med planter, scene, borde og stole, sofaer og gratis wifi. Herudover kan man nyde en kop kaffe eller få stillet sulten med menukortet fra caféen.

Ved siden af caféen finder man også Destination Himmerlands digitale infoskærm med information om Himmerland, tips til gode spisesteder, naturoplevelser, event-kalender mm. 

Specialbutikkernes åbningstider er normalt 9.30-17.30 i hverdagene og 9.30-14.00 om lørdagen, mens der er lukket om søndagen. I ferier, på helligdage samt til events kan der være andre åbningstider, som kan findes på hjemmesiden. De to supermarkeder har udvidede åbningstider.

Vi glæder os til at se dig i Farsø Rådhuscenter!

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish