Næsbydale Badehotel
Næsbydale Badehotel

Næsbydale Badehotel

Foto:Helle Karin Helsted&Destination Himmerland
Velkommen til

Næsbydale Badehotel er et lille hyggeligt hotel i de smukkeste omgivelser. Her er der langt til himmelhøje hoteller og til kilometervis af stilrene korridorer. For på Næsbydale Badehotel er har charme, atmosfære og ikke mindst et autentisk nærvær, der gør det svært ikke at komme ned  i gear og slappe af.

Fra hotellet kan du skimte Limfjorden gennem det smukke bakkede landskab og fjorden og stranden er også kun en lille gåtur væk. En gåtur ned gennem morænelandskabet til Limfjorden er utrolig smuk. Her kan du komme i ét med naturen - og måske følges med et af de græssende får.

På Næsbydale Badehotel bydes du velkommen af værten og indenfor i de historiske bygninger. Hotellet er nænsom renoveret og prydet i en stil, der giver stedet en unik og autentisk atmosfære. 

Hotellet har 8 nyrenoverede værelser med plads, lys og skøn udsigt til den smukke dal. I caféen og restauranten serveres mange skønne herligheder, men snyd ikke jer selv for kagetapas, brunch og frokostbuffet og de lækre aftenmenuer. 

Tapet afstandsstykker - Destination Himmerlands stregtegninger

Afslapning og hygge midt i smukke omgivelser

Vandrestøvler - Destination Himmerlands stregtegningerSpand_og_skovl - Destination Himmerlands stregtegninger

Oplevelser nær Næsbydale Badehotel

Tapet - Destination Himmerlands stregtegninger - afstandsstykke

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish