©  Foto:

Nordic Folk Festival, Livø

Nordic Folk Festival er en lille intim festival fyldt med musik, nature og fælleskab med plads til unge, børnefamilier og det modne publikum.

Nordic Folk Festival bliver afholdt den første weekend i juli 2024 på idylliske Livø midt i Limfjorden. Her får du en hel weekend fyldt med folkemusik, gastronomi, fantastisk natur og meget meget mere.

Tag hele familien med til Livø og få en uforglemmelig weekend og vær sammen på en helt anden måde. Her får du ro, fordybelse og fællesskab på Livø der skaber minder for livet.

Festivalens mål er at præsentere kunstnere og orkestre, der tager den gode gamle nordiske folkemusik og giver den et nutidigt og moderne twist, ved at blande med andre genrer af musik.

Livø’s natur danner den perfekte ramme for festivalen, der byder på skov, strand og fantastiske udsigter over Limfjorden. Trænger du til en pause under festivalen er der mulighed for en dukkert i Limfjorden, eller for at udforske øen til fods. For at komme til Livø skal du med færge fra Rønbjerg havn, men lad endelig bilen eller autocamperen stå på fastlandet – Livø er en bilfri ø.

I løbet af dagen kan du nyde god mad lavet af lokale råvarer, udforske naturen på en guidet tur eller tage del i nogle af festivalens workshops, hvor du kan lære om nordisk kultur, musik og dans. Når aftenen falder på, kan du nyde musikken ved bålet og hygge med familien.

Her er der plads til alle, med mulighed for at du kan sammensætte din helt egen festival. Der er mulighed for at købe hele oplevelsen med en weekendbillet eller snup dig en lørdag i godt selskab.

 

Overnatning

Nordic Folk Festival afholdes i samarbejde med Livø Feriecenter, som står for overnatning på Livø. Her kan du booke overnatning på vandrehjem eller hotelværelse. Har du selv taget telt med i rygsækken, kan du slå dig ned på en af deres teltpladser ved siden af øens forsamlingshus.

 

Festivalens oplevelser og kunstnere bliver løbende offentliggjort på hjemmesiden, men du kan købe din billet allerede i dag, så du ikke går glip af Nordic Folk Festival 2024!

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish